Svakodnevni prijenos Sv. Misa

HKR/LAUDATO TV – S početkom došašća Hrvatski katolički radio će od ponedjeljka, 30. studenog, svako jutro od 6 sati prenositi mise zornice iz crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama u gradu Zagrebu. Uz prijenose na HKR-u i na Facebook stranici Hrvatskog katoličkog radija, prijenos zornica bit će i na mrežnim stranicama župe u Remetama te u programu Laudato TV.

HRT 3/HRT 1/HR1 – Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka 30. studenoga ponovno će svakodnevno prenositi mise u 18 sati. Mise će se ovoga puta prenositi iz zagrebačke Župe Rođenja Marijinog. Nedjeljne mise mogu se i dalje pratiti na Prvom programu Hrvatske televizije i Hrvatskoga radija od 10 sati.

SPORTSKA TELEVIZIJA – Mise zornice slavit će se svakog radnog dana i subotom u dvorani-crkvi pored Bazilike Presvetog Srca Isusova u Zagrebu, u Palmotićevoj 31, u 6 sati ujutro cijelo vrijeme došašća. Budući da je smanjen broj vjernika koji mogu biti prisutni na misnim slavljima, za one koji će ostati kod kuće, omogućen je prijenos putem Sportske televizije koja ima nacionalnu koncesiju.

NOVA EVA – Svakog dana tijekom došašća izravni prijenos misa zornica u 6 sati iz crkve Marije Pomoćnice u Zagrebu može se pratiti putem mobilne aplikacije Nova Eva ili na istoimenom Youtube kanalu. Nedjeljom uz misu zornicu u 6 sati izravno će se prenositi i misna slavlja u 9, 10.30, 12 i 18.30 sati.